ijsland-homepage ijsland-homepage

Unique Travelling

 

Aanbod Groepsreizen

Workshop-basis-natuurfotografie

Workshop Basis Natuurfotografie

Vertrek: Wordt binnenkort bekend gemaakt

Altijd al meer willen weten over fotografie? Heb je je camera nog altijd op automatisch staan en ben je benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is? Je hebt bijvoorbeeld net een nieuwe camera en bent nog niet vertrouwd met alle functies en wat ze in de praktijk inhouden. Dan is deze Workshop Basisfotografie voor jou een aanrader!

meer info...
Digital Detox

Digital Detox

Vertrek: 12 en 13 mei 2018

Digital Detox is de nieuwe manier van ontspanning en geschikt voor iedereen die even terug wil naar de basis. De constante drang om te reageren op alle digitale stimulansen heeft nadelen voor je mentale en fysieke gezondheid. In 3 dagen leert reisleider Daan je hoe je je concentratie en energie weer op gezond niveau brengt zonder digitale apparatuur.

meer info...
Ijsland

IJsland

Vertrek: Wordt binnenkort bekend gemaakt

Roadtrip Westfjorden van IJsland
Ontdek het sprookjesachtige landschap van IJsland met mooie hike-tochten, ontspan in warme geothermische baden en geniet van de meest imposante watervallen en geisers. We verblijven in knusse accommodatie, van alle gemakken voorzien. Vanwege het reizen met een kleine groep, is er voldoende persoonlijke aandacht en we verzorgen voor jullie een compleet programma. De eerste 2 reizigers die zich inschrijven bepalen de vertrekdatum voor 2018. De reis gaat door bij een groep van minimaal 6 personen.

meer info...
Wolf Trail

Wolf Trail

Vertrek: 22 juni 2018 t/m 24 juni 2018

Wat weten we eigenlijk over wolven? Reis mee met de WolfTrail om hier achter te komen. Een mooie reis naar Belgie met een kleine gezellige groep reizigers. We bezoeken oerbossen, plekken waar waarnemingen van wolven bekend zijn en brengen een bezoek aan een wolvenopvang waar we het wolvenverblijf mogen betreden. Geen last van het roodkapjessyndroom? Ga dan met ons mee op Wolvenreis!

meer info...
Costa Rica

Costa Rica

Vertrek: Wordt binnenkort bekend gemaakt

Deze reis staat geheel in het teken van het zien en beleven van de rijke lokale flora en fauna. Een bijzondere rondreis van 2 weken. Samen met een local reizen we naar de mooiste natuurplekken van Costa Rica. We overnachten in eenvoudige maar goede accommodatie afgewisseld door kamperen in tenten. Perfect voor reizigers met een avontuurlijke instelling

meer info...